Rimelig restaurering av gjenstander

Restaurerer/reparerer de fleste (pynte)gjenstander og andre ting som har gått delvis i stykker, mangler biter eller har overflatiske skader. Det kan være figurer, relieffer, lamper, boller/vaser, rammer, ornament på møbler og annet, olje- eller akrylmalerier med ikke alt for omfattende skader m.m. Spør gjerne spesifikt angående tingen du vil ha restaurert.

PS: Restaurerer vanligvis ikke glassmateriale, edelt metall, tøy/stoffer eller større omfattende skader/mangler (f.eks. en stol som mangler et helt ben, urverk o.l.), men spør likevel om det kan la seg gjøre…

Pris gis på forhånd og betaling skjer når arbeidet er fullført og gjenstanden hentes.

Holder til i Alfaz del Pi. Hvis du ikke har mulighet til å komme med gjenstanden, send gjerne først et bilde og så kan det eventuelt avtales at tingen hentes og bringes.

Ta kontakt for mer info på 681 655 715 eller ma************@me.com